TOETSWIJZER

VOOR DE LAGERE SCHOOL

Toetswijzer - boek en website

De TOETSWIJZER voor de lagere school biedt leerkrachten een welgekomen ondersteuning bij de samenstelling en kwaliteitsbewaking van hun toetsen. De TOETSWIJZER is niet methodegebonden en bestaat uit twee aan elkaar gelinkte producten, namelijk een website en een verzamelkaft.

  
De website (www.toetswijzer.be) bevat een ruim en divers aanbod aan toetsvragen: open en gesloten vragen, praktische proeven en pen- en papier toetsen, beeldvragen en meerkeuzevragen. De kaft bevat de correctiesleutels en instructiebladen, didactische suggesties en aanpak die horen bij de toetsen op de website.

De prijs wordt als volgt berekend:

  • Scholen < 200 leerlingen:
    basisabonnement kaft + didactische suggesties + correctiesleutels (€95) + toegang toetsen 1-6 via deze website (€1,6 per leerling)
  • Scholen 201-400 leerlingen:
    basisabonnement kaft + didactische suggesties + correctiesleutels (€105) + toegang toetsen 1-6 via deze website (€1,6 per leerling)
  • Scholen > 400 leerlingen:
    basisabonnement kaft + didactische suggesties + correctiesleutels (€115) + toegang toetsen 1-6 via deze website (€1,6 per leerling)
Simulatie kostprijs:

 

De TOETSWIJZER voor de lagere school bestaat uit een kaft en een website die jaarlijks automatisch worden aangevuld (abonnementsformule). De berekende prijs op het bestelformulier is de jaarprijs voor abonnees 2022. De kostprijs voor de bijwerking (2022 e.v.) bedraagt €50/€55/€60 + €1,6 per leerling (+€95/€105/€115 voor Basiskaft nieuwe abonnees). Prijzen inclusief btw en exclusief verzendingskosten.

Deze TOETSWIJZER is het resultaat van een samenwerking tussen OVSG, IOK, IGEAN, GORK en Politeia.

Ben je al abonnee? Login op toetswijzer.be.

Politeia
OVSG